miércoles, 6 de marzo de 2013

3. Avatars


Descripció 
Havíem de ficar-nos a unes pagines que ens havies donat, aleshores havíem de crear un avatar (que és la imatge que t'identifica a Internet i associes al teu perfil en els mitjans socials)[segons wikilexico]  per a posar-lo a el nostre posterous. 
Procés 
Creaves un avatar, després feies una captura a la imatge amb la tecla ImprPant, obries un paint y lenganxaves, una vegada posada la captura al paint, retallaves el teu avatar y el guardaves com a foto. 


El problema més greu que he tingut, era la dificultat, ja que en gairebé tots hi ha alguna cosa que no se m'assembla. I m'haguéssin fet falta més opccións.
Alguns llocs dels quals m'han sortit millor... 


Resultat 
He escollit aquesta imatge perquè es una de les que més sassemblen a mi,entre totes les altres, encara que la forma de la cara no es podia canviar i les orelles tampoc, el nas no sassemblava gaire, però la resta està bastant bé. 


Bonnie

Comentari 
El resultat no sassembla gaire, però magrada i crec que més o menys mha quedat bé, crec que sem pot reconèixer, repetiria aquesta activitat sense dubtes, mha agradat molt estar intentat crear una imatge semblant a mi, i mho he passat molt bé passant-me links amb els companys. No he aprés res de nou. Però una dificultat ha sigut que els avatars no sassemblen gaire a mi, si hi hagués mes varietat de cares potser es podria fer mes semblant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario